Per Morberg glaserade revbenen




(Enda) Fördelen med att jobba när övriga i familjen har semester är att det bara är att komma hem och sätta sig till dukat bord - eller i alla fall nästan. Efter en gemensam insats för att fixa det sista kunde vi utomhus, och helt utan sällskap av mygg, avnjuta:

Grillade revben och annat gott:
Koka revbenen i smaksatt vatten ca 1,5 timmar. Innan grillning penslas de med exempelvis Per Morbergs BBQ Glaze, smaksatt med mango.

Gör en coleslaw genom att blanda fint strimlad vitkål och morot. Rör ihop yoghurt, majonnäs, senap, salt och peppar. Blanda ner kål och morot.

Goda vitlöksbröd görs enkelt genom att blanda smör med vitlök, salt och peppar. Bred rikligt med smör på vanlig formfranska och grilla i ugnen på ca 220 C i 10 minuter. Släng ett öga då och då, vitlöken bränns lätt.

Sallad så klart på vad som finns hemma - och självklart Knorrs italienska dressing på. Storkonsument av dessa påsar!

Kommentarer