Pasta fyra P:n



Här kommer sista receptet av den mat som tillagades i den lilla strandboden, precis vid havet i Slite. En pasta med en himla massa P:n som du gör så här:

Pasta med fyra P:n

Sjud en burk fet crème fraiche med 1/2 burk krämig pesto. Smaka av med salt och peppar. Koka pasta enligt anvisning. Häll av pastan men spara ett par matskedar vatten. Häll tillbaka pastan i grytan och rör ner pestosåsen. Lägg upp på ett fat eller tallrikar och avsluta med parmaskinka skuren i tunna skivor, riven parmesan och grovmalen svartpeppar.

Pasta med pesto, parma, parmesan - och peppar ☺


Tänk att det var tack vare detta som familjen fick anledning att besöka denna vackra ön. Varma vindar på ett soldränkt Gotland, blandades med stunder, klädda i varma tröjor och jackor -  i en ishall. Tack för det vår älskade lilla (bland annat) hockeyspelare ♥



Hoppas få komma tillbaka nästa år igen - om inte förr. Bo Kaspers spelar visst på Fårö 29/7. Man kanske skulle.... ☺

Kommentarer