Ostfyllda rullader


Bjuder här på ett middagstips för den aktiva och hungriga småbarnsfamiljen. Gör så här för att inte hamna i tidsnöd, eller riskera att äta kött som växer i barnens munnar.

Rullader i gräddig sås 4 små portioner

Dag 1
Bred ett tjockt lager Cantadou 4 peppar på 5 skivor lövbiff. Hetta upp smör och bryn rulladerna runt om. Krydda med salt och peppar. Slå på 5 dl vatten och en köttbuljongstärning. Låt puttra i ca en timma.

Dag 2
Släng in ett par små bakpotatisar i ugnen. 225 C i ca en timma. Skär olika sorters grönsaker i lagom stora bitar, bryn tillsammans med vitlök i olivolja. Sätt grytan med rulladerna på spisen. Hetta upp, tillsätt 3 dl grädde och resten av ostasken. Smaka av med buljong, soya, géle, salt och peppar. Red eventuellt. Servera med lite sallad.

 Ha en fint slut på arbetsveckan, snart helg igen, inte fel alls. Sov gott alla! 


Kommentarer