Skagentoast i glas och ett litet lamm på grillen


Efter en minisemester och EN dag på jobbet var det visst fredag igen. Toppen! Rörde ihop en skagenröra på burkräkor, rödlök, kaviar, salt, peppar, paprikapulver, majjo, crème fraiche och finhackad dill. Rostade en tunn skiva bröd i olivolja och strödde lite flingsalt på. Plocka ihop i ett glas, toppa med lök, rom och dill.
Marienera lammrostbiffar i olja, soja, massor av vitlök, rosmarin, salt och peppar. Grilla ca 15 minuter och låt vila under tiden pastan kokar. Körde all in i kväll och gjorde som grädden på moset ett vitlöksbröd där man i varje skåra pluppar i både smör OCH en skiva mozzarella ost. Linda folie runt baguetten och baka i ugen i 225 grader ca 15 minuter. Till detta hade vi en färdigsås som smakade blää och aioli som glänste jämfört mot köpesåsen. Tvi för konstgjord sås med märklig smak!

Kommentarer